Νέα συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας σήμερα στις 12:00

Μετά τη χθεσινή διμερή συνάντηση εκπροσώπων των εργαζομένων στις εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» με τον υφυπουργό Εργασίας κ. Κεγκέρογλου, ο υφυπουργός έκανε την τελευταία έκκληση προς την εργοδοσία του ΔΟΛ για διασφάλιση θέσεων εργασίας αποστέλλοντας την παρακάτω επιστολή:

Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια των όσων συζητήσαμε στην σύσκεψη συμφιλίωσης (άρθρο 13 του Ν. 876/90) που έγινε στις 06/10/2010 στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του διαλόγου, που συμφωνήθηκε ότι θα συνεχιστεί και πέρα από τα πλαίσια του Ν. 1387/83, θεωρώ ότι πρέπει:

Α) Να ανταποκριθείτε στην πρότασή μας και να εξαντλήσετε κάθε δυνατότητα στα πλαίσια της εταιρείας Ελληνικά Γράμματα Α.Ε. αλλά και των άλλων εταιρειών του ομίλου (ΔΟΛ), ώστε να διασωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας και σε κάθε περίπτωση να μην μείνουν άνεργοι οι οκτώ εργαζόμενοι για τους οποίους έχετε ενημερωθεί ότι αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο κοινωνικό πρόβλημα και

Β) Να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την άμβλυνση των προβλημάτων που προκαλούνται στους εργαζόμενους από την απόφαση εκκαθάρισης.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ

Σήμερα στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση των εκπροσώπων των «Ελληνικών Γραμμάτων» με το υπουργείο Εργασίας, η οποία όμως δε συνιστά παράταση των διαβουλεύσεων.

Το πολιτικό ζήτημα παραμένει και είναι θέμα πια της κ. Κατσέλη να αναλάβει τις ευθύνες της:

ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ»;

This entry was posted in Ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s