Κι όμως είμαστε ακόμα εδώ…

Με επίσημη ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης παίρνει θέση στο αίτημα των εργαζομένων για παράταση των διαβουλεύσεων με την εργοδοσία της εταιρείας «Ελληνικά Γράμματα Α.Ε.».

Με την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 20480/819 απόφασή του το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα των εργαζομένων και να παρατείνει τις διαβουλεύσεις για είκοσι (20) μέρες, όπως είχε δικαίωμα με βάση το άρθρο 5 του νόμου 1387/83.

Εμείς οι εργαζόμενοι θεωρούμε την απόφαση αυτή αποτέλεσμα του αγώνα μας και της συμπαράστασης που έχει εκδηλωθεί με αποκορύφωμα τη μεγάλη πορεία της Τρίτης, 12/10. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αρχική απόφαση, όπως μας ανακοινώθηκε από τον υφυπουργό κ. Κεγκέρογλου το πρωί της Παρασκευής 15/10 ήταν αρνητική. Με τη δυναμική μας παρέμβαση πετύχαμε να ανατρέψουμε την απόφαση αυτή εξασφαλίζοντας χρόνο για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Δεν τρέφουμε αυταπάτες, ξέρουμε ότι πρόκειται απλά για παράταση, όμως θεωρούμε ότι η κάθε μέρα που κερδίζουμε, η κάθε θέση εργασίας που εξασφαλίζουμε, είναι μικρές νίκες που μας δίνουν δύναμη.

This entry was posted in Ανακοινώσεις. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s